Elin Hansson

J'ADORE


fashiontoast.com

Denna tjejen är en väldigt stor inspirationskälla för min del. Hon lyckas alltid se cool ut. Den här gången har jag blivit galen i hennes prickiga strumpor ifrån American apparel. Dessutom matchar hon strumporna till ett par döläckra heels. Det kan knappast bli bättre. Skit snyggt!

Jag kan se framför mig att jag går klädd i dessa strumpor i vår, tillsammans med en svart känning, höga klackar och en militärjacka. Tjusigt. 
HERRINGBONE BRAID


Behöver verkligen boka tid hos frisören för slingor.

I fredags körde jag på Fiskbensfläta. Jag tycker det är grymt tjusigt, och dessutom har min vän Pernilla flätat den. Visst är den snygg? Jag ska faktiskt börja ha fiskbensfläta oftare. Man får ju passa på när man har en vän som är duktig på att göra det! Inte sant?YESTERDAY'S OUTFIT
Skinnjacka // H&M
Kofta // H&M
Linne // Weekday + 5preview
All star // Converse
Väska // Dior
Skinnhandskar // Gamla 

Igår vad det plusgrader ute så då tog jag tillfället i akt och tog på mig min älskade skinnjacka och mina älskade converse. Fint. Tack och lov så frös jag inte, det var riktigt milt. Härligt.Till det bar jag min gamla Dior väska, som är gammal som gatan. Den är lite sliten, men det tycker jag bara är charmigt. Vad tycker du?  


Ha en fortsatt trevlig kväll! :)