Elin Hansson

Happy new year

Dessa underbara sommarbilder gav mig inspiration till den nya headern, som ni verkar uppskatta. Tusen tack för era fina kommentarer!

Vill önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Hur ni än väljer att fira Nyårsafton hoppas jag att ni får en fantastiskt dag, och att ni, liksom jag, väljer att slopa nyårslöften som bara resulterar i ett dåligt samvete. Är ni med?!

Återkommer på måndag med vanlig uppdatering, och så ska jag även försöka fota lite fina outfits! Har varit lite brist på det de senaste! Hoppas bara vädret tillåter mina planer! ;-)

Ha en underbar dag och lova att ta hand om er samt vara försiktiga! ♥


Trysil i höstas

Har lite dåligt med nytt bloggmaterial så får bjuda på några bilder från en helg i Trysil i höstas.
Nu har den gröna granskogen med alla dess växter fått ett vitt täcke över sig, och det går inte längre att vara tunnklädd utan här är det tjocka jackor och skor som gäller!
Gokväll fina ni! ♥
Ny header?
Kände mig trött på den gamla headern så gjorde en ny häromdagen. Kan inte bestämma mig för om jag ska behålla den, göra en ny eller ändra tillbaka till den gamla? Vad tycker ni?

Dålig uppdatering men internet har legat nere här i fjällstugan. Nu verkar det fungera igen, så håller tummarna på att det forstätter att göra det! Imorgon åker jag förövrigt hem till Göteborg igen, men åker upp till Trysil igen efter nyår.