Elin Hansson

Svart klänning


Lovade igår att presentera min nya favorit lite bättre, och här har vi den! Klänningen kommer ifrån H&M, och har helt klar blivit en favorit i garderoben.
Som en av er gissade är det den klänning som även finns i nude och senapsgult.
Så var't den saken ur världen. Inlägget dök kanske upp lite senare än förväntat, men har haft ett fullspäckat schema idag, är helt sluuuut.

Puss!♥
Flickig klänning + gubbiga skor

Foto: Min kompis stativet och min käre lillebror har delat på uppgiften. Bra uppdelning där. ;-)

Dagen till ära har jag invigt min nya svarta klänning, vars härkomst jag inte riktigt vill avslöja ännu. Lovar att presentera min nya vän lite bättre imorgon, för nu står nämligen plugg på schemat. Vad jag kan avslöja redan nu är att den flickiga klänningen gifter sig (mitt nya uttryck är ett resultat av för mycket ”Sommar med Ernst” tittande), otroligt fint med de gubbiga skorna. Hela outfiten och en presentation av klänningen (som sagt) får ni under morgondagen!

Ha nu en riktigt trevlig tisdagskväll kära vänner! :-)
Den där metallicskjortan


Får vänta med denna klädkombination tills det är dags att plocka fram nylonstrumpbyxorna, då metallicskjortan i sig är lite för transparant för att jag vill bära den till bara ben, nej ingen rumpshock här inte, haha. Undertiden som jag avvaktar, bjuder jag på en barbent variant. Bara ben är ju så mycket finare än nylonstrumpor. Inte sant?