Elin Hansson

NEON details
Neon-necklace // H&M, Shorts // Levi's, Top // Monki, Bag // H&M (old), Shoes // Dinsko.
 
Igår dansade jag i NEON. 
 
One skirt three outfits
 
Tänkte börja bjussa på denna typen av inlägg. Vad säger ni om det?! What do you think about this type of blogpost?
Har tillbringat dagen i stan och har shoppat så mycket fint att jag vill vissa upp allt med en gång. Men det går inte... har problem med kameran - eller snarare kontrollen. Min snälla pappa fixade en ny idag, och så fungerar den inte heller! Och nu hinner jag inte be någon fota för ska dra iväg på festligheter. Kör förmodligen på svart med neon-detaljer! Kör gör jag också, det blir en nykter kväll för mig men det är de värt när jag kan låna bilen.
 
Vill även passa på att ge ett varmt välkomnande till Stil-gängets nya kompanjon! Välkommen i gänget Frida!:-) Ni hittar hennes blogg HÄR.
Same colors, different patterns
Floral shirt // H&M, Splatter-paint shorts // H&M, Cat-formed sunglasses // Gina tricot, Clumsy heels // Din sko, Pink Satchel // Gina tricot.
 
Photo by Felix Hansson

Plaggen går i liknande färger, men har olika mönster. / Same colors, different patterns.
 
- Vill absolut inte fastna här under trappan, men min fjärris har havererat så brorsan och farsan får ställa upp som fotografer och då gäller det att själva shootingen går undan. Under balkongen är det alltid bra ljus. Där har ni svaret, men så fort fjärrisen är på banan igen är också de vackra vyerna på banan igen. Tänker mig hav, båt och skärgård. Apropå skärgård så kommer jag åka runt lite i den i nästa vecka. Då blir det fina bilder.