Elin Hansson

Romantiskt
Tröja // H&M, spetsklänning // Monki, Väska // Accent, Solglasögon // Gina tricot, Kängor // H&M.

En romantisk look! Tröjan är nyinköpt.
Idag har jag strosat runt på Göteborgs gator och shoppat. Har därför en del inköp att visa upp! Bland annat solglasögonen och tröjan på bilderna, en mintgrön kjol, ett par beiga skor samt en gul väska! Låter fint väl?! Dyker upp på bloggen lite då och då de närmsta dagarna.
Nu blir det grilligrill, säsongspremiär - känns stort, våren på intåg.
Paisley

Brummade bort till Statoil innan och hämtade ut ett paket från H&M innehållandes denna Paisleymönstrade klänning.

Gör inte många knop ikväll. Har ätit middag med familjen och efterrätt till det (en grym panacotta), och nu chillar jag med lite Kapten röd. Var ute och dansade igår kväll så känns skönt att bara vara hemma! Imorgon drar jag förmodligen till stan med morsan och brorsan för shopping. Like like.

Min snälla papsi har fixat en fjärris idag till den "nya" kameran (tagit över pappas 50D), så nu är jag på banan igen! Har haft svårt att fota de senaste dagarna då min kamera är på lagning och jag varken haft fjärrkontroll eller personlig fotograf.;) Och på tal om vad jag använder för kamera tänkte jag fixa ett inlägg i veckan med lite info. Det är en del av er som undrar så kan förklara lite mer ingående.

Nu ska jag fortsätta götta mig med musik och sedan krypa ner under täcket!

Godnatt!♥

Blå blazer

En bedårande, blå blazer om ni frågar mig. Den kommer från H&M och inhandlades förra våren. Tyvärr har blazern hamnat i skymundan – fram tills idag. Nu är den framplockad, avdammad och redo att användas!

 

Lite info om torsdagskvällen:

Den innehöll spontanutgång till Sticky fingers (klubb i Gbg) med ett glatt gäng, ingen alkohol – bara vatten och dans till svetten rann (typiskt att kvällens DJ spelade Kapten röd FÖRST när jag skulle hem, hallå eller?). Dessutom avrundades det hela med dusch mitt i natten. Skön start på helgen.