Elin Hansson

Canon 50mm F/1.4 USM


Lovade vid ett tidigare tillfälle att visa er mitt senaste objektiv. Här har ni det!

Med snart en månads erfarenhet av detta objektiv, har jag konstaterat att jag älskar det. Älskar den stora bländaren som gör att motivet framhävs tydligt mot bakgrunden. Kan varmt rekommendera detta objektiv för modebloggare, då man gärna vill att ens outfit ska framhävas på tydligaste och bästa sätt! Stor bländare = bra outfitbilder, enligt mig.

Också lite update från gårdagens utgång som blev otroligt lyckad. Kvällen startade hemma hos en vän med pizza, följdes av gött häng på Queens och kvällen avslutades på Valand.
Och här blir det inget mesande, för ikväll kör vi igen. Ikväll slår vi klackarna, hmmm conversen, i taket!
Instoppad kavaj


Den klassiska kavajen får ett nytt användningsområde och stoppas in i kjolen istället för att hänga nonchalant utanför.

Har nu svirat om till en annan outfit, och taggar inför utekväll med vänner! Det vankas lite lugnare utgång ikväll, för imorgon kör vi lite hårdare! Ses ute i göteborgsvimlet! TAGGA, WOOP WOOP!
Classic


Tjuvkika på dagens outfit.

De senaste dagarna har jag spenderat med familjen ute i skärgården med segelbåt. Har besökt hamnstäder som Grebbestad och Hunnebostrand, käkat glass och räkor och pizza. Nu är jag hemma i Göteborg igen och kommer vara det i några veckor, sedan drar jag förmodligen till medelhavet. Sitter just nu och tittar på resor. Skulle vara så förbaskat skönt att sticka iväg veckan innan skolan startar. Vi får väl se hur det blir med den saken.