Elin Hansson

Style by me

Hej Hej! Hoppas ni haft en bra dag, själv har jag tillbringat dagen på danshuset, de är hårdträning nu inför uppvisningen i skandinavium där vi ska dansa på Partille cup invigningen. Någon som ska dit?

När jag kom hem stack jag och Pernilla ut och åkte inlines :)


Här kommer dagens style by me:

Det är riktigt snyggt i sommar att matcha sommarklänningen till en kavaj och ett par boots. Sattsa gärna på snygga armband till eller varför inte en herrinspirerad klocka, använd fantasin och de kommer bli rå läckert!


Detta har jag på mig:

  • Klänning från H&M.
  • Kavaj (gammal).
  • Herrinspirerad klocka.
  • Nitarmband från Shock.
  • Chanel inspirerad väska.
  • Svarta boots.

Vad tycker ni om denna outfit?

Ha det bäst!


 

Sommar dag!

Hej! Vad har ni haft för er idag?

Själv har jag vart ute på holmarna hela dagen och solat & badat tillsammans med familjen och min kompis Pernilla :). Det har vart en fantastisk dag med mycket sol och hyffsat mycket bad (de var väldigt många brännmaneter, vilket var lite tråkigt), men annars har de vart toppen! och jag har fått mycket färg.

Nu har jag precis ätit middag, de blev grillat och jag gjorde en god sallad! känner mig riktigt stolt :). Nu ska jag ner och bada med brorsan och sedan kommer Pernilla till mig :) De blir mysigt!Riktigt fint väder! "Inte ett moln så långt ögat kan nå, inte en droppe regn på flera dagar" ;) den sången passar verkligen in nu! Haha!
Snygga Pernilla! :DEn glad Elin! :DJag har smörjt in mina ben med olja! och shit vilken effekt det gjorde! Nu är jag jätte brun! Härligt! men var försiktiga när ni använder er utav sololja, tänk på att ha en grundfärg och solskyddsfaktor innan! :)Brorsan var med :DVåran fina båt! :) Visst är det härligt att åka ut på holmarna när det är fint väder?!


Vi hörs senare,

ha det så bra så länge!

Puss!

Till minne av Michael Jackson


Michael Jackson har avlidit, och de vet ni alla säkert vid de här laget.
Det känns helt overkligt att han är borta, och de gör ont i hjärtat idag! Även om jag aldrig träffat honom, eller ens var påtänkt när han var som störst så har han vart en stor idol, för han har gjort fantastiskt mycket bra musik! och de känns väldigt tomt när han är borta.

 

Men han har säkert inte mått så bra de senaste heller, de måste vara tufft att vara så känd som han, när han var på topp blev han älskad och när han hade sina svackor går alla emot. När han nu har dött, kommer att bli älskad och hyllad igen! Visst är det konstigt? För mig kommer han alltid vara älskad i alla fall! och alla anklagelser som han fått av medier tror jag inte ett skit på! de vill bara ha något att skriva om, jag har aldrig trott att Michael gjort något dumt. Usch stackarn, jag kan inte föreställa mig hur illa han mått!


Tänk hur stort inflytande Michael Jackson haft på dagens musikindustri, men vi får inte glömma att han också har påverkat olika dansstilar. Han har alltid vart en klass för sig, han har vart "king of pop". Jag vet att hans musik kommer att leva kvar precis som Elvis Presleys.


Jag kommer absolut att fortsätta lyssna på Michael Jacksons musik, för han kommer alltid leva kvar igenom musiken han gjort. Men denna händelsen känns så tragisk och de kommer ta ett tag att smälta!

Michael Jackson ♥
Varför gjorde du en massa operationer sen?


R.I.P Michael Jackson, vila i fred, vi kommer alltid att älska Michael Jackson, och han lever på något sätt kvar i sin underbara musik. ♥


Till minne av Michael Jackson kommer här lite av all den enormt bra musiken Michael Jackson gjort genom åren. Tyvärr kan jag inte lägga upp allt, de skulle ta väldigt lång tid.
Vi sörger världens bästa artist Michael Jackson ♥ Musikvärlden har misst sin största stjärna. Vi tänker på alla anhöriga, och på alla fans som misst sin idol.