Elin Hansson

ELUSIVE


Inte trodde jag att dessa byxor skulle vara så svårfångade. Har ring till H&M och tjatat i två veckor nu, och det har inte gett resultat förens nu. Yeees dem är mina!! Tack till mamma som ringde H&M och la undan dem, medans jag låg och sussa. ;-) Haha.

En toppendag är vad jag har haft idag tillsammans med fina Frida. Vi har strosat runt i affärer, käkat cheesburgare och avnjutit glass på en bänk vid Gustav adolfs torg. Tack för en underbar dag.

Ska förmodligen träffa Frida imorgon igen och titta på Eclipse!


Shoppade lite mer. Visar upp senare ikväll eller imorgon! Pusss

HOW TO TIE A TURBAN

Börja bakifrån och "dra" sjalen framåt. Korsa sedan ändarna framme vid pannan.
Efter att du har korsat dem, så ska du "vrida" de båda ändarna runt varandra ett varv. Som på bilderna ovan.


Sist men inte minst så fäster du ändarna i nacken genom att göra en knut. Klart! Superenkelt va?

Anledningen till varför jag visar hur man knyter en turban är för att en läsare ville att jag skulle göra det. Så självklart ställer man upp. Hehe. :-)

Har ni frågor och funderingar angående hur man knyter en turban är det bara att fråga, så ska jag försöka svara så gott jag kan. Annars kan ni kika in på Frida Fahrmans blogg. Hon visar en video på hur man gör en sådan här turban.


På tal om turbaner kom jag just på att jag kan ett annat tillvägagångssätt, vad gäller hur man knyter en turban. Visar upp det en annan dag! Nu ska jag dra in till Göteborg och möta upp en vän. Hade!

COLORFUL SHIRT DRESS

Färgglatt hyllar jag. Framförallt på sommarn. Älskar orange som ni kanske har mäkrt. Hehe.

Skjortklänning // Gammal
Solglajjor // Rayban
Turban // Gjort själv.
Skärp // D&G

Sitter här vid datorn, lyssnar på Michael Jackson (kan inte fatta att det är över ett år sedan han gick bort), och är obeskrivligt lycklig. Kom hem efter träning och bad och möttes av en mycket positiv nyhet. Jag ska till Cypern i mitten av juli med familjen! Så underbart!! Men allt bra slutar inte där. I augusti ska jag förmodligen resa igen, och den gången med några kompisar. Min sommar kommer att bli bäst! Det vet jag nu.

Nu ska jag titta på seriestarten av Allsång på Skansen! Vi hörs imorgon. Pussar och Kramar från mig! ♥