Elin Hansson

Elin Kling - Inspiration inför resanHej kära läsare! som ni redan vet (ja, jag tjatar men jag tycker att det ska bli så roligt!!!) så flyger jag till Spanien i morgon, och det kommer att bli så sköööööönt! jag behöver sol NU!

Anyway... jag kände att jag behövde lite inspiration så jag klickade mig in på Elin Klings blogg, som jag för övrigt läser flera gånger om dagen, och hittade en massa snygga outfits! Så jag ska inspireras nu undertiden jag packar... Haha! Är ju mitt uppe i packningen. Jag ska faktiskt inte ha med mig för mycket, och det kan jag inte heller. Det får vara max 15 kg i resväskan och då ska jag ändå dela den med min lillebror, (OMG Hur ska detta gå??? Jag som är så klädtokig!!) jag kan ju inte precis använda samma linne 2 dagar i rad?? skulle aldrig falla mig inn!;D
Som tur är så får man ha 10 kg i handbagage så jag ska lägga en del kläder där! det blir verkligen min räddning! Jag överlever nog med inte så jätte mycket kläder med mig... hoppas jag...

Jag hoppas att ni förstår ironin i mitt inlägg! Hehehe!

In my sunglasses
Runda solglasögon har jag länge suktat efter, har vart inne på Gina tricot och klämt på ett par flera gånger, men har inte fått tummen ur till att köpa ett par. Jag skulle mer än gärna vilja ha med mig ett par till Spanien, men det finns ingen tid att åka in till stan nu. Men runda solglasögon är riktigt snyggt!

Nu får jag packa ner datorn igen, jag har mycket att stå i idag. Mycket som ska göras, eftersom jag åker till varmare breddgrader imorgon! och gissa om jag längtar? Jag vill bara bort från Sverige nu ett tag, bort från det kassa vädret, bort från vardagen och få lite miljöombyte! det behöver jag... Jag ska bara ligga på playan med gassande sol i nyllet och en bok i högsta hugg, det kallar jag semester.

Vi hörs senare igen!
Ha det så bra så länge!
Puss♥
Jak&Jil och Shopping!Bilder från Jak&Jil.

Hej kära läsare! idag har det vart lite si och så med uppdateringen men det beror på att jag har befunnit mig i stan hela dagen och så har jag även vart och träffat min moster & mormor på fika. Mysigt!
Nu är jag i alla fall hemma, och jag tänkte visa upp inköpen senare ikväll eller i morgon, kika in då, har shoppat väldigt mycket de senaste dagarna! men det är alltid kul med shopping! Ellerhur?
Nu blir det middag och sedan ska jag titta på sommar med Ernst, bara för att jag tycker det är somrigt! sedan är han väligt redig... och på tal om Ernst så måste jag berätta en rolig sak:

I julas köpte jag och mamma en skojgrej och gav till pappa i julklapp, det var "Ernst Piller" tog man dem skulle de hålla i 2 timmar och man skulle bli som Ernst! alltså väldigt redig. Haha... bara på skoj förstås, men tänk om forskarna kunde uppfinna sådana piller som funkade, tänk hur rediga alla gubbar skulle bli då... Haha!