Elin Hansson

FASHION FOR YOU - OUTFIT OF THE DAY 100131
TJOHO! HOPPAS ALLT ÄR BRA MED ER? Nu kom jag precis in, har varit ute och fotograferat lite. Älskar att ta kort! Och som ni säkert har märkt gillar jag att slänga in lite andra bilder, förutom själva outfiten, i mina outfit-inlägg. Jag tycker att det blir en aning coolt! Vad tycker ni om det? =)


Idag har jag på mig en gammal kavaj, samt det snyggaste linnet ifrån Weekday, som jag har stoppat ner lite nonchalant i mina skinntights. Personligen tycker jag att det blev riktigt tjusigt! Vad tycker ni? =)

SKULL RINGSDÖSKALLERINGAR FINNS I MÄNGDER inne på cocoo. Jag tycker att det är väldigt coolt, och detta är några av mina favoriter. Någon av dessa skulle mer än gärna få flytta in i min ring-samling.


Vad tycker du om döskalle ringar? Hiss eller diss?
THE OLD BECOMES NEW AGAINDETTA GULDFÄRGADE HALSBAND har jag rotat fram ur min smyckessamling. Halsbandet är mycket gammalt och jag skulle chansa på att det tillhört min mamma eller till och med mormor en gång i tiden. Nu tillhör det mig, och jag vill lova att det kommer användas flitigt! Visst är det läckert?


Håll med om att det är roligt att titta igenom sina gamla prylar ibland? Speciellt när man kan hitta sådana här guldfynd? Gammalt blir som nytt.