Elin Hansson

Vinn biljetter till ATTITUDE-STHLM 24-25 nov 2012
Helgen den 23-24 november kommer jag att befinna mig i Stockholm för "Skandinaviens största publika mässa för mode och skönhet", nämligen ATTITUDE-STHLM! Det är alltså samma helg som Swedish house mafia har konsert, så har verkligen prickat in en fullträff! Och vet ni vad det bästa är?! Nu har ni som läsare chansen att vinna biljetter till ATTITUDE-STHLM dagarna den 24-25 november! Allt du behöver göra är att följa informationen nedan. Ses vi där!?
 
TÄVLINGSINFORMATION:
 
Vinn biljetter till ATTITUDE-STHLM 2012, 24-25 november!

ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp och ta del av det senaste inom mode och kommande trender.

Som besökare har du möjligheten att under två dagar i november uppleva modevisningar med franska och nordiska designers, bekanta sig med det nyaste inom skönhetsindustrin och mingla med Skandinaviens modeelit. På plats finns även världens äldsta designskola från Paris om du skulle vilja ta steget till att i framtiden bli en modeskapare själv. Se filmen från förra årets mässa här.

Nu kan du vinna biljetter genom att följa tävlingsreglerna nedan:

  1. Lika ATTITUDE-STHLM på facebook.
  2. Kommentera på bloggen varför just du ska vinna
  3. Skriv din mailadress så att vi kan kontakta dig om du har vunnit.
  4. Vinnarna väljs ut av mig och kontaktas av ATTITUDE-STHLM.

Två lyckliga vinnare vinner 2 biljetter var till ATTITUDE-STHLM 2012, årets modeevent i Skandinavien.  

Lycka till!

Tävlingen avslutas om en vecka, alltså den 12/11-12 klockan 23:59!

Fredrika

Efter att ha hoppat av skolan, sliter med jobb och försöker förverkliga sin dröm samtidigt skulle det vara så underbart att försvinna in i modets värld en helg. Att få inspireras, glömma problemen och socialisera bland lika mode intresserade människor som mig skulle vara magiskt.

[email protected]

Yin

En modeintresserad karriärmamma med två världens sötaste barn som inte alltid får tid över att hänga med i svängarna. Jag skulle bli så lycklig om jag fick chans att gå på denna mässa och bekanta mig med det senaste inom mode och skönhetsindustrin.

Rebecca

Jag skulle vilja gå Attitude-STHLM mässa för att det skulle vara himla lärorikt eftersom att jag drömmer om att bli designer och är väldigt intresserad av mode och kläder. Just nu går jag första året på gymnasiet och jag tror att de skulle vara en pepp att se detta och i skol väg kämpa som fan för att uppnå det jag vill. En riktigt intressant upplevelse skulle det minsann vara! Kram

[email protected]

Yin

Glömde visst skriva mailadress:
[email protected]

En modeintresserad karriärmamma med två världens sötaste barn som inte alltid får tid över att hänga med i svängarna. Jag skulle bli så lycklig om jag fick chans att gå på denna mässa och bekanta mig med det senaste inom mode och skönhetsindustrin.

Julia

Jag är en femtonårig tjej som älskar mode! Ska jag vara helt ärlig så har jag ingen riktig snyfthistoria att dra mer än att jag alltid kämpar i att vara den bästa versionen av mg själv. Kort så tycker jag att jag förtjänar biljetterna dels för att jag älskar mode och det verkligen vore en UNDERBAR upplevelse. Om jag vann så skulle jag ta min bästa tjejkompis, det här har vi pratat om i månader och hon förtjänar det mer än någon annan!

Sara Petersson

Heej!

Jag har alltid varit fascinerad av fashion - när min pojkvän la en Vogue under min kudde förra veckan visste jag att han var helt rätt =) Jag skulle ta med mig min bästa vän Drenusha (carkani.blogg.se) och ha time of my life på mässan! Nu har jag gillat ATTITUDE med både min egen facebook och min bloggs facebook :)
All the best,

Sara

Sara Petersson

Min mailadress är [email protected]. Om man skulle skriva det också :)

S

emelie

Varför jag ska vinna? Självklart tycker jag att det skulle vara otroligt kul att få gå på denna mässa. Den största anledningen är dock vad den kan ge mig.
I Augusti i år flyttade en av mina närmsta vänner från vårt Malmö till Umeå för att läsa design på universitetsnivå. Hon är en stjärna på att sy kläder och drömmer om att i framtiden tillverka sina egna kollektioner.
Vi har inte setts på länge, men ska av en slump till Stockholm båda två just samma helg som attitude mässan.
Även jag har ett extremt stort intresse för mode och vill gärna komma i kontakt med folk inom branschen. Anledningen till att jag är Stockholm den helgen, är för att skaffa ett visum till USA. För i mars nästa år börjar jag min utbildning på Berkeley College i New York inom Fashion, managment och marketing.
Vi har båda ett extremt stort intresse för mode, och ser denna mässa som en möjlighet. Det skulle vara en helt fantastiskt plats för oss att ses på i Stockholm. Hon vet inget om att jag tävlar, och skulle så gärna vilja överraska henne.

Amie

Jag är en glad tjej på 17 år, tycker mode är jätte kul och har sedan liten gillat kläder. Jag skulle verkligen vilja vinna biljetter till detta då det skulle uppskattas extremt mycket! Har alltid velat gå på modevisning/mingel, tycker de ser så trevligt ut :)

ha det så braa!

Liv

Hej Elin! Din blogg är typ den absolut bästa inspirations källan och bästa bloggen jag vet. Jag läser den typ, tre gånger om dagen? Jag är 13 år, och sedan jag var 11 år har jag satsat stenhårt på mode och bloggen. Jag vill så otroligt gärna uppfylla min dröm som är att komma in i modebranschen, så fort som möjligt. Du förstår verkligen inte hur mycket det skulle betyda för mig om jag vann. För jag skulle verkligen kunna uppfylla min dröm. Jag försöker göra allt som krävs för att komma in i modebranschen. Och om du bara ville hjälpa mig så skulle det kanske betyda hela min framtid. Kram, Liv :)

[email protected]

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress