Elin Hansson

Good times
 
 
 
 
 
 
 
Det var inte i går jag var glad och sprallig på Koh Lipe, men det var heller inte alltför längesedan. Tänker mig tillbaka, även om jag egentligen inte riktigt vill denna dag. Vi har det fantastiskt i Sverige så här års (hallå eller?!) så får ta och slösa tankarna på det - eller snarare vara i nuet. Är du bra på det där? Att leva i nuet alltså? 
 
It wasn't yesterday I strolled around at Koh Lipe glad and frisky, but it isn't too long ago either. Throw myself back, although I don't want to this day. We have good times in Sweden this time of the year so I should live in present. Are you good at that? To live for the moment? 
Lili

Vilka härliga bilder, det ser helt underbart ut! Som tur är börjar det bli riktigt bra väder i Sverige nu så du kanske inte behöver sakna utlandet alltför mycket. ^^

Andreas

Man blir väl som tvungen ibland att leva i nuet för att kunna hantera vardagen och gårdagen. Det är alltid härligt med värmen och solen och lukten av havet med mer och längtan finns alltid där. Så vackra bilderna är.

Felicia [17år&rullstolsbunden]

Vilka härliga bilder! Nu längtar jag verkligen tills den riktiga sommaren kommer! =)

Ramona

Så härliga bilder <3 Ser skönt ute och får mig att längta ännu mera efter lata semester dagar. Hoppas du har en fin dag :) Kram

Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så underbara bilder!

GoForFit

Dör vad härligt! Fantastiskt vackra bilder också :))

Alice Larsdotter

Fantastiska bilder!

Vanessa

åhhh så underbart!!

Kourtney

Asså tänk att det finns såna där underbart vackra platser i vår värld! Blir alldeles lycklig av det!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress